Brug den lokale handyman på campingpladsen

Brug den lokale handyman på campingpladsen

handy-toolsHos mange af de større campingpladser er der ofte en lokal handyman tilknyttet, noget som man ikke lige tænker over når man oplever de forskellige små problemer som utætte vandslanger, defekte ledninger eller en stoppet vask på toilettet. Alt sammen opgaver som pladsens handyman nemt kan ordne. Rigtig tit har jeg oplevet at man selv forsøger at løse problemet, også selvom man ikke har det rigtige værktøj eller viden til opgaven. F.eks, da jeg var på camping i Sæby sidste sommer, så kom jeg til at se en cirka 60-årig man stå og skrue i en aktiv stikkontakt fordi den var gået op, nok ikke lige det smarteste. Det viste sig også efterfølgende at det var et tysk par. Derfor er det ofte bedre blot at holde sig fra de ting, og i stedet kontakte pladsens tømrer eller handyman. Ofte kan de udfører jobbet bedre end en selv og de har næsten altid det værktøj der skal bruges til opgaven. Nogle pladser vælger dog at benytte et større firma frem for en enkelt handyman til den slags opgaver, men ofte er det blot tale om en person, som er fast tilknyttet pladsen, som f.eks. her

Opgaver en handyman udfører

Til nogle af det helt store pladser er der en fast tømrer, elektriker og vvs mand, mens mange af de mindre har en almindelig handyman eller altmuligmand tilknyttet. Langt de fleste opgaver på en campingplads, er nogle som en altmuligmand nemt kan udfører, og kræver det lidt ud over det almindelige, så har man ofte faste kontakt personer der hurtigt kan tilkaldes. F.eks. skal man jo være faglært elektriker for at kunne udskifte visse el installationer. Men lade og tage et kig på nogle af de mest almindelige opgaver en handyman udfører på en campingplads.

  • amling af møbler og anden inventar
  • Udskiftning af vandhaner og brusere
  • Rensning af afløb
  • Udskiftning af vindurer
  • Beskæring af træer
  • Rensning af tagrender

Faktisk så er en handyman en af de vigtigste personer på en camping plads, og han der sørger for at det fungerer optimalt og at din trivsel der bliver så problemfri som mulig. Her i forrige indlæg om Vinter Camping, så vi på mulighederne for at campere om vinteren, her skal man dog være opmærksom på at den lokale handyman, eller håndværkere som tømrer, elektrikere og vvs folk, der normalt er tilgængelig på pladsen, højst sandsynlig kun er der i et meget begrænset omfang. Så man skal ikke forvente at hvis vaske på badeværelset er stoppet om morgenen, så fungerer den igen når man kommer tilbage om aftenen. Er det tale om en almindelig sommerdag, så burde det problem være løst i løbet af en dags tid, netop fordi mange pladser har en dygtig altmuligmand tilknyttet, til netop at tage sig af denne type opgaver.

mic

Lukket for kommentarer.